Gids in Verzekeren

Uw persoonlijke ‘Gids in verzekeren’

Financiële producten en diensten hebben als doel om bescherming en zekerheid te bieden of om groei te realiseren. Voor uw bedrijf of voor u persoonlijk.

Uw zakelijke doelen en persoonlijke passies vormen daarom altijd het vertrekpunt van ons dienstenpakket ‘Gids in verzekeren’. Met dit pakket zijn wij uw gids in het landschap van financiële producten en mogelijkheden.

‘Gids in verzekeren’

Het concept ‘Gids in verzekeren’ is persoonlijk en een belangrijke service van De Croes.

Onze missie is dat u zich volledig kunt richten op het realiseren van uw zakelijke doelen en persoonlijke passies. Onze taak is u hierbij te ontzorgen waar het gaat om uw verzekeringen, hypotheek en pensioen.

Net als een berggids

Zoals een berggids klimmers begeleidt bij het bereiken van de top, zo gaan wij samen met u op zoek naar wegen, die leiden naar de beste mogelijkheden voor groei en optimale bescherming van uw bezittingen en opgebouwde vermogen.

En mochten er onderweg aanpassingen nodig zijn, bijvoorbeeld omdat uw situatie verandert of de overheid regels aanpast, dan informeren wij u hierover en passen in overleg uw verzekeringspakket aan.

‘Gids in verzekeren’ dienstenpakket

Meer informatie?

Heeft u vragen over ons dienstenpakket ‘Gids in verzekeren’ of wilt u profiteren van de voordelen van dit pakket? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs.