Kantoor met bureau's en bureaustoel

Over De Croes Adviesgroep B.V.

Consumenten hebben veel meer informatie en keuzemogelijkheden met betrekking tot financiële producten dan vroeger. De behoefte aan overzicht en duidelijkheid is daarom tegenwoordig zeer groot.

Gids in verzekeren

De Croes Adviesgroep heeft een duidelijke missie geformuleerd en deze vertaald in ons credo: Gids in verzekeren. Uw persoonlijke financiële situatie moet u de ruimte geven om uw persoonlijke en zakelijke doelen te realiseren. 

Wij bereiken dit door u een helder financieel advies te geven, waarin alle producten en diensten op elkaar worden afgestemd, zodat u optimaal profiteert van vrijheid tegen lage premies en minimale risico’s. 

Meer informatie over Gids in verzekeren vindt u op onze webiste. [ Meer informatie ]

Meer dan advies

Wanneer u klant bent of wordt bij ons kantoor, kiest u voor ons en wij kiezen voor u. Samen met u nemen we de verantwoordelijkheid voor uw financiële zaken. Daarbij treden wij niet alleen op als uw adviseur, maar zorgen we ook voor een correcte administratieve afwikkeling en een nauwgezette controle van afspraken met geldverstrekkers en verzekeraars.

Daarnaast houden wij voor u de markt ik de gaten. Zijn er bijvoorbeeld wijzigingen in wetgeving of nieuwe producten die van invloed zijn op uw situatie? Dan nemen wij contact met u op om deze zaken met u te bespreken.

Persoonlijk en gedegen

Ons kantoor bestaat meer dan 40 jaar. In die tijd is er veel veranderd in de financiële wereld. Maar waar wij altijd aan hebben vastgehouden, is de manier waarop wij met onze klanten omgaan.

Uw financiële situatie is persoonlijk. Daarom kiezen wij ook voor een persoonlijke aanpak en bent u geen nummer bij ons kantoor. U kunt ons te allen tijde bellen of mailen met uw vragen en u ontvangt een persoonlijk toegesneden antwoord.

Tegenover uw vertrouwen in onze organisatie stellen we bij De Croes Adviesgroep een vergaand verantwoordelijkheidsgevoel voor uw financiële belangen. Daarom investeren we continu in de kennis en vaardigheden van ons personeel en zijn wij aangesloten bij verschillende keurmerkorganisaties. Wij nemen uw financiële zaken en ons vak zeer serieus.

Spreken onze werkwijze en filosofie u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.